Каталог товарів

ТОП 5 виробників стабілізаторів напруги в Україні

Категорії

Стабілізатори напруги в Україні виготовляють ряд підприємств, серед яких є як досвідчені так і нові виробники. Визначити, чия продукція краща, не так просто. В цій статті розглянуті найпопулярніші виробники стабілізаторів і коротко, що вони пропонують.

ТМ “Елекс”

Продукція цієї торгової марки найкраща у співвідношенні ціна-якість. Від інших стабілізаторів українського виробництва вона відрізняється відмінною якістю.

Підприємство ТМ «ЕЛЕКС» засноване в 2003 році в місті Одеса. Тут же і розміщені його виробничі приміщення та центр обслуговування по гарантійному ремонту. 

З моменту заснування торгова марка завдяки надійності продукції стала лідером електротехнічного ринку України.

Тут випускають стабілізатори напруги від 220/380 до 100кВА трьох серій:

  • Гібрид: моделі економ класу релейного типу;
  • Ампер: пристрої середнього цінового діапазону симісторного та тирісторного типу);
  • Герц: обладнання преміум класу симісторного і тирісторного типу.

Компанія також виробляє ІБП для котлів опалення Кулон Q-500 та займається металообробкою.

ТМ Quant

Бренд «QUANT» створений, щоб забезпечити потребу в якісному електропостачанні. Інноваційний продукт  —  інверторний стабілізатор з випереджуючим захистом. Такий пристрій стабілізує напругу і захищає техніку в домі від коротких замикань та інших пошкоджень, що пов‘язані з електропостачанням. Цікаво, що деякі прилади починають при цьому швидше працювати (духовка, мікрохвильова піч).

Підприємство знаходиться у Львові. Воно засноване спеціалістами «Силовольт» (для «VOLTER®» вони проектували пристрої модельного ряду «Еталон») та кількома іншими компаніями-виробниками.

Компанія пропонує принципово нове обладнання для нормалізації напруги в мережі 220 В. Порівняно з попередніми поколіннями стабілізаторів в продукції ТМ Quant змінили все: дизайн і схемотехніки, алгоритми і ПЗ, комплектацію та конструктив.

ТМ “Укртехнологія”

Модельний ряд торгової марки нараховує  більше 100 товарних одиниць. Стабілізатори заводу популярні в Україні та в країнах близького зарубіжжя. 

Підприємство успішно функціонує ще з 2001 року. Хоча не завжди його оточувало сприятливе середовище. До 2014 завод працював у Донецьку. Та непроста ситуація в регіоні суттєво зашкодила компанії, і вона переїхала до Черкас.

Зараз ТМ «Укртехнологія» повністю відновила виробництво стабілізаторів напруги.

На заводі випускають електричні стабілізатори на 220В до 20кВА з гарантією до 5 років п‘яти серій симісторного (тирісторного) типу:

  • Norma  — бюджетна версія;
  • Optimum —  для пониженої напруги;
  • Standard  —  стандартні моделі с точністю на виході 3%;
  • Infinity  —  мають широкий діапазон вхідної напруги;
  • Universal  —  пристрої преміум класу.

ТМ “Volter”

Стабілізатори, які виготовляє ця торгова марка, теж відносять до товарів преміум класу. Порівняно з продукцією інших виробників вони демонструють довговічність і надійність. 

ТМ «Volter» заснована ще в далекому 1994 році в Донецьку і з того часу стала лідером в своєму сегменті. В зв‘язку недавніми подіями в місті, виробництво перевезли до Києва. Та позиції виробника на ринку лишились стабільними. Це забезпечують досвід і технологічні напрацювання. Та й мало який інший український виробник може запропонувати на свій товар гарантію 10 років.

«НАФТОГАЗ», «КИЇВЕНЕРГО», «ГАЗПРОМ», «ЕНЕРГОАТОМ»  —  лише деякі з об‘єктів, куди встановлюють пристрої для регулювання напруги цієї ТМ.

Основна продукція:

  • стабілізатори 220/380 до 200кВА;
  • ІБП;
  • реле напруги;
  • перерозподільчі щитки;
  • металоконструкції.

Підприємство випускає також інше електроустаткування: від звичайних електричних лампочок до джерел безперебійного живлення.

ТМ «LVT»

Особливість підприємства  —  стабілізатори з високою здатністю до перезавантаження. Наприклад, моделі на 600 Вт в момент запуску витримують потужність 2400 Вт. 

Виробництво стабілізаторів напруги розміщене у Львові. Продукція розрахована на малопотужну техніку від 250 Вт до 1000 Вт. Пристрої мають широкий робочий діапазон и високу точність на виході. 

ТМ “Прочан”

Компанія виготовляє нормалізатори напруги, які теж відносяться до категорії  преміум. Таку високу оцінку продукція отримала через свою високу надійність: вона рідко ламається.

Приватне підприємство засноване в 2003 в м.Запоріжжя. Виробник пропонує стабілізатори від 220В до 22кВА. Тут також виготовляють трансформатори частоти та РПЗО.

Модельный ряд нараховує більше 100 позицій от 500 Вт до 40 кВт. Серед них стабілізатори в стійкому до пилу та вологи корпусі IP 65. Такі пристрої можна встановлювати в екстремальних умовах.

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
E-mail
Введіть коментар*